dilluns, 21 d’octubre del 2013

AVELLANES

Abans de començar a plegar les  avellanes hi ha una feina prèvia per arrenglerar-les sota l'avellaner. En el cultiu ecològic, on no s'utilitzen herbicides, cal segar l'herba un parell de cops l'any, com a mínim.
Camp d'avellaners amb el fruit escampat
Agrupant-les amb la bufadora
Avellanes arrenglerades
Plegant-les amb la màquina

BATENT AMETLLERS

Tot i que amb una mica de retard, algunes varietats d'ametlla ja es comencen a escatllar.


LA BOTIGA DE CAL FERRER

Aquest estiu la Maite de "Cal Ferrer" ha venut amb molt de carinyo les nostres verdures de l'hort. Gràcies Maite!















La Botigueta de la Maite















PRODUCTES DE TARDOR

PATATA KENNEBEC (Sacs de 5 i 10 quilos)
CEBA FIGUERES (Sacs de 2 i 5 quilos)
CEBA SECA (Sacs de 2 i 5 quilos)
TOMACÓ (Capses de 2 quilos)
CARABASSA (Per unitats)
AVELLANA (Sacs d'1 quilo i a l'engròs)
AMETLLA (Sacs d'1 quilo i a l'engròs)
CASTANYA (Sacs d'1 quilo i al'engròs)


















MÉS INFORMACIÓ 630.67.04.56 (Montse)