Sota el títol "Un neorural al Priorat", en Miquel forma part de la taula que presenta diferents experiències d'agricultura ecològica al Montsant.
dijous, 28 de novembre del 2013
dilluns, 4 de novembre del 2013
Cap a una agricultura més viable al Parc Natural de la Serra de Montsant
Aquest dijous, 7 de novembre, ECOMONTSANT participa a la Jornada Tècnica sobre Agricultura Ecològica que es celebra a la Vilella Baixa per explorar alternatives més viables a la Serra de Montsant.
Us hi esperem!
Us hi esperem!
![]() |
dilluns, 21 d’octubre del 2013
AVELLANES
Abans de començar a plegar les avellanes hi ha una feina prèvia per arrenglerar-les sota l'avellaner. En el cultiu ecològic, on no s'utilitzen herbicides, cal segar l'herba un parell de cops l'any, com a mínim.
Camp d'avellaners amb el fruit escampat |
Agrupant-les amb la bufadora |
Avellanes arrenglerades |
Plegant-les amb la màquina |
BATENT AMETLLERS
Tot i que amb una mica de retard, algunes varietats d'ametlla ja es comencen a escatllar.
LA BOTIGA DE CAL FERRER

La Botigueta de la Maite |
PRODUCTES DE TARDOR
![]() |
PATATA KENNEBEC (Sacs de 5 i 10 quilos) |
![]() |
CEBA FIGUERES (Sacs de 2 i 5 quilos) |
![]() |
CEBA SECA (Sacs de 2 i 5 quilos) |
![]() |
TOMACÓ (Capses de 2 quilos) |
![]() |
CARABASSA (Per unitats) |
![]() |
AVELLANA (Sacs d'1 quilo i a l'engròs) |
![]() |
AMETLLA (Sacs d'1 quilo i a l'engròs) |
![]() |
CASTANYA (Sacs d'1 quilo i al'engròs) |
MÉS INFORMACIÓ 630.67.04.56 (Montse)
diumenge, 22 de setembre del 2013
Els primers signes de la tardor
S'acosta la tardor, les ametlles es comencen a escatllar, cauen les avellanes i maduren els codonys.
Primers codonys |
Rotacions i adobat
Amb la plantació d'adob verd i la introducció de bestiar a les finques, aconseguim incorporar matèria orgànica seguint un cicle natural.
Adob verd després de les pluges (ordi,vessa i cibada) |
Finca plantada a finals de l'estiu |
Pastura a la primavera |
Pastura a l'estiu |
Etiquetes de comentaris:
Ametllers,
Animals,
cavalls,
Productes,
Tècniques de cultiu ecològic
L'hort al setembre
Quin goig menjar-se les verdures acabades de cullir de l'hort!
Vista general |
Cebes |
Tomàquet del benac |
Tomàquet de penjar (per l'hivern) |
Tomàquet cherry pera |
Bajoca o mongeta tendra |
Pebrot italià |
Carabassò |
Pebrot vermell |
Albergínia |
Blat de moro
Aquest any hem plantat dues varietats de panís: de la creu, per a les gallines, i del que serveix per fer crispetes. El primer ja fa gairebé tres metres d'alçada i la flor del segon ha servit com a font de subministrament a les abelles.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)