Ara es el temps mes delicat per l'ametller. Alguns van patir les glaçades de la setmana passada, altres de moment han quallat el fruit. Esperem que no glaci mes i comencin les pluges de primavera.
dimarts, 21 d’abril del 2015
dissabte, 18 d’abril del 2015
dimecres, 9 d’abril del 2014
ESPÀRRECS
A finals de maig, desbrossem les esparregueres i llaurem la terra per treure les herbes i afavorir que hi arribi l'aigua. De seguida comencen a sortir els primers espàrrecs!
ALLS
Al lloc on eren les patates l'any passat hi plantem els alls. El reg ja està muntat i resulta molt més fàcil de regar.
dijous, 6 de març del 2014
ECOMONTSANT A TV3
Avui, a l'espai Fires i Festes del programa "Els Matins" de TV3 ha estat convidada l'alcaldessa d'Ulldemolins per parlar de la Diada Gastronòmica de la Truita d'Espinacs amb Suc i ha fet una presentació dels productes del poble, entre ells, els fesols d'ecomontsant.
Si cliqueu damunt l'enllaç sortim al minut 3:30!
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4940631
Si cliqueu damunt l'enllaç sortim al minut 3:30!
http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4940631
NOUS I PETITS FORMATS !
Us presentem els nous formats de fruita seca, fesols i crispetes d'ecomontsant: 150 grams d'avellana i ametlla en gra per dur a l'escola, d'excursió o simplement per alimentar-se de forma saludable entre àpats. Les trobareu a fires i botigues especialitzades, truqueu-nos si voleu més informació.
Fesols del pinet i canela |
Crispetes, ametlla i avellana negreta |
Subscriure's a:
Missatges (Atom)